Tässä kuvassa auto on siinä kunnossa, kun hain sen liikkeestä

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Odottelua..

Jouluhan on tunnetusti lahjojen antamisen aikaa. No, tänäjoulua minä yllättäen panostin Zetan lahjontaan aika paljon. Saksasta on tulossa mm. uudet pyyhkijät, uudet takavalot, uusi takajarruvalo, uudet sivuvilkut.. Tällä kertaa näissä kestää kumman kauvan, liekö lähestyvä joulu ruuhkauttanut yleensä niin hyvin toimivan saksa-suomi logistiikan, varsinkin pyyhkijät ovat olleet matkalla yli viikon(!)

Mutta jotain hyvää tässäkin, ensimmäistä kertaa koko sinä aikana kun olen tilannut osia saksasta (todennäköisesti kymmeniä, ellei satoja paketteja..) niin kuriiriliike DPD soitti minulle ennen toimitusta, mikä oli tosiaan ensimmäinen kerta. Luvattoman monta kertaa olen tullut iltavuorosta kotiini ja vastassa on ollut lappu, että "yritimme tavoitella teitä jne.." tästä pointsit DPD:lle!

Kävin myös tänään pesemässä zetan, vaikka satoi vettä, sillä alkoi harmittaa niin vietävästi kun auto oli niin ruokottaman likainen ja tekosyy "nokun sielä sataa vettä" alkoi menettää tehoansa kun tuo vesisade ei tunnu lakkaavan millään.. No ainakin sai putsattua pinnoilta ja pohjasta pahimmat tiesuolat mitä jo yhdessä vaiheessa ehdittiin tänne etelään kylvää. Nyt ei onneksi hetkeen ole näkynyt suola-autoja tiellä !

Kävin samalla siinä kannelmäen prismassa ostoksilla ja yllätykseni oli suuri, kun huomasin myös toisen Z4 olevan sielä ostoksilla, hänellä tosin kovakatto päällä. Näitä kun ei yleensä joka nurkalla tule vastaan. Hyvä, että joku muukin on huomannut, että tämä roadsteri sopii myös hyvin normaaliksi käyttöautoksi..

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro.
Paljonko kustansi pyyhkiät saksasta?
lähinnä että tuleeko paljoa edullisemmaksi sieltä?

Unknown kirjoitti...

Moi,

Jos en ihan väärin muista niin noin 47 euroa posteineen maksoi pyyhkijät. Ja tuotiin luonnollisesti kotiovelle, ei tarvinnut marmoritiskille vaivautua :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihan hemmetin upee zeta. Mä aion kans ostaa joku kaunis päivä tommosen vanhan mallisen nelkun. On kyllä kaunis. Myisin mutsini jos saisin tosta sen m version:))... No joo kolme litrane on todellakin riittävä!:)

Unknown kirjoitti...

Moi,

Kiitos kovasti :)

Zeta on kyllä todella mukava auto.. Itselläni tämä on siis aivan dailydriver ja täytyy myöntää, että olen kyllä tehnyt parhaan ostoksen aikoihin.

Ja kyllä, 3L versio riittää täälä suomessa aivan hyvin, tälläkin saa aika taikuri olla, ettei korttiaan kuivata, varsinkin kesäaikaan..